2013. október 1., kedd

Cover Reveal - Jus Accardo: Ruined

2013. November 11-én megjelenik Jus Accardo Ruined című New Adult könyve, a blog pedig részt vesz a nemzetközi Borító Leplezésen. Tehát lássuk is:




Ő lenne az. Nekem személy szerint nagyon tetszik. Főleg, hogy a kedvenc színem a vörös.


Na de miről is szól a regény?  (Fordítás délután)

Hell is looking for a way to break loose…

Jax lost the genetic lottery. Descended from Cain, the world's first murderer, he's plagued by a curse that demands violence in exchange for his happiness. He left everything behind,including the girl he loved, but thriving on the pain of others is lonely… And it's killing him.

After a series of heartbreaking losses, Samantha put rubber to pavement and headed for college as fast as her clunker could carry her. But she can't outrun her problems. When an attack at school drives her back home, she's thrown into the path of a past—and a guy—she's been trying 

Sam strains Jax's control over his darkness, but running isn't an option this time. Someone—or, something—followed her home from school: a ruthless monster with a twisted plan centuries in the making. Forced together to survive, and fighting an attraction that could destroy them both, Jax and Sam must stop a killer bent on revenge.

Előrendelhető:









Az írónőről:
JUS ACCARDO a gyermekkorát olvasással és főzés tanulással töltötte. Elhatározta, hogy követi nagyapja nyomdokait, mint séf, és jelentkzett majd felvételt nyert a Culinary Institute of America-ra. Az utolsó pillanatban rájött, hogy az igazi hivatása az írás,nem pedig az étel. Jus a Denazen sorozat bestsellerírója (szerk. Az első rész, az Érintés idén jelenik meg hazánkban, a Könyvmolyképző kiadónál), ami az Entangled kiadó gondozásában jelent meg. Most pedig a New Adult sorozatának első részén dolgozik, ami 2013 őszén kerül a boltokba. Tősgyökeres New York-i, a semmi közepén él férjével, három kutyájukkal, és néha egy medve őrrel, Oswalddal. 

Az írónő egy játékot is indított a leleplezés örömére, a nyeremény pedig nem más, mint egy 10$-os Amazon vásárlási utalvány, amit az alábbi Rafflecopter dobozt kitöltve nyerhettek meg. Sok szerencsét!




a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése