2013. szeptember 18., szerda

Hello everybody!

Helló mindenki!

Igen, ez egy "olyan könyvkritikás blog", hogy válaszoljak az először felmerülő kérdésre. Miért indítottam? Legfőképp a magam és mások szórakoztatására. Ígérem, igyekszem majd minél színesebbé varázsolni, külsőleg belsőleg, hogy a kedvetekre tegyek, a könyvkritikáimat és egyéb könyvekkel kapcsolatos postjaimat pedig megpróbálom minél sűrűbben hozni. Emellett, mivel nagy sorozatjunkie hírében állok, lehet, hogy néha teszek majd egy kis kanyart a sorozatok világába, és néhanapján fim kritikákkal is megörvendeztetlek majd benneteket.

Egyelőre még nagyon kezdetleges a blog, de minden építő jellegű tanácsot és kritikát szívesen várok itt kommentben, vagy akár Chat-ben is. Ó, és nyugodtan lehet nekem olvasnivalót ajánlani, valamint ez fordítva is igaz. Nyugodtan írjatok, ha bajban vagytok a könyvválasztással. Legjobb tudásom szerint próbálok majd segíteni.

Az első kritika pár nap múlva érkezik, addig is élvezzétek a fagyos őszi reggeleket és estéket mondjuk egy jó kis könyv és egy pohár forró tea/kakaó/kávé társaságában.

Puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése